Sweet Potato
AboutFawwizStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Monday, 31 October 2011 | 00:34 | 0 Atasinchi

Assalamualaikum :face47: Abdul Rahim bin Muhd Abbas :face9: KITE RINDU AWAK :face60:

It's a beautiful night
We're looking for something dumb to do
Hey baby
I think I wanna marry you

Is it the look in your eyes
Or is it this dancing juice?
Who cares, baby
I think I wanna marry you

Well, I know this little chapel
On the boulevard we can go
No one will know
Oh, come on girl

Who cares if we're trashed
Got a pocket full of cash we can blow
Shots of patron
And it's on, girl

Don't say no, no, no, no, no
Just say yeah, yeah, yeah, yeah, yeah
And we'll go, go, go, go, go
If you're ready, like I'm ready

'Cause it's a beautiful night
We're looking for something dumb to do
Hey baby
I think I wanna marry you

Is it the look in your eyes
Or is it this dancing juice?
Who cares, baby
I think I wanna marry you

I'll go get a ring
Let the choir bells sing like
Ooh, so what ya wanna do?
Let's just run, girl

If we wake up and you
Wanna break up, that's cool
No, I won't blame you
It was fun, girl

Don't say no, no, no, no, no
Just say yeah, yeah, yeah, yeah, yeah
And we'll go, go, go, go, go
If you're ready, like I'm ready

'Cause it's a beautiful night
We're looking for something dumb to do
Hey baby
I think I wanna marry you

Is it the look in your eyes
Or is it this dancing juice?
Who cares, baby
I think I wanna marry you

Just say I do
Tell me right now, baby
Tell me right now, baby, baby

Just say I do
Tell me right now, baby
Tell me right now, baby, baby, oh

It's a beautiful night
We're looking for something dumb to do
Hey baby
I think I wanna marry you

Is it the look in your eyes
Or is it this dancing juice
Who cares, baby
I think I wanna marry you

Anje, ingat lagi tak lagu ni :face42: Hihihihi, lagu kite kan sayang :face69: Dulu awak pernah bagi kite lagu ni dengan cara awak telefon kite :face19: Awak bagi lagu ni then saya dengar daripada mula sampai habis :face2: Happy sangat time tu :face15: Awak sweet sangat :face12: Awak dah buad banyak kali kan sayang :) Time kite rindu kat awak kite dengar lagu ni tau sayang !Sayang, seriously kite rindu sangat dekat awak :face60: Macam mana nak lepaskan rindu dekat anje tinggi kite ni :face47: Anje tahu tak macam mana nak lepaskan rindu :face36: Awak pun mesti tak tahu jugak kan sayang :face67: Sebab awak pun sekarang tengah rindu kite kan? Sama sama rindu :face13: Anje anje, bila kite nak jumpa awak lagi? Bila awak nak tidur dekat bahu kite lagi ni :face73: Kite tunggu awak ni sayang :face61:Sayang sayang, ada lagi tak sepit yang kite bagi tu? Mesti ada kan sayang :face48: Bau minyak wangi saya ada lagi kan? Kalau ada bagus laaaa :face15: Sayang, kite nak bagitahu dekat awak ni yang kite sayang awak macam kite sayang diri kite sendiri. Awak tahu kan ? Yeahhhhh ! Awakk memang dah tahu pun kan kan. Asal kite cakap macam tu je awak dah tahu. Semuanya laa awak tahu. Dah tak boleh suprise :face50: Sayang, jangan pernah tinggal kite tau sayang :face36: Kite berharap sangat dengan awak :') Awak tak kan jadi lelaki macam exbf saya yang dulu tau! Kite sedih bila dia orang buat saya macam ni :face63: Sayang, kite simpan msg awak yang awak cakap " Hey baby i think i wanna marry you" Then saya reply "Yes i do wanna marry you :* " HAHAHAHAHAHA. Pegang tau kata kata awak ni. Kite nak awak sorang jeeee kat dalam hidup kite :face76: Okay laa, ni advice untuk anje time kite tak msg awak :


:67:- Kite nak awak tahu yang kite sayang awak cinta awak sorang je :face12:
:67:-Awak jangan pernah lupa dekat kite tau. Kalau kite tahu awak lupe dekat kite siap awak :face12:
:67:-Awak jangan nakal tau :face12:
:67:- Kite sentiasa tunggu awak datang rumah kite dating depan rumah, biar semua orang jeles tengok kite dating eh sayang HAHAHAHA :face12:
:67:- Lepas main bola, balik pastu mandi pastu makan banyak banyak eh! Lepastu tidur mimpikan kite tau sayang :face12:
:67:-Sayang jangan tengok perempuan tau! Jangan usha ehh, kite dapat tahu awak usha perempuan, kite cubit awak puas puas :face12:
:67:-Kalau rindu tengok sepit yang kite bagi tu tau :face12:
:67:-Muahhh dekat dahi pipi kiri kanan you anje tinggi :face19:
Credit to : My anje-man tinggi comel sayang Iloveyousomuch
:h::n:
PAST FUTURE


_______________________________________
◕ Disclaimer ◕


Holla ! You've dropped in my space. Be nice here and copycats not allowed. Thank you :)

_______________________________________
◕ Shout Here ◕


_______________________________________
◕Someone◕


_______________________________________
◕ Big Claps ◕

Basecode : Ana Min- Ji
Template : Sya Syahirah
Header : OneWifey
Tutorial : OneWifey
BestView : Google