Sweet Potato
AboutFawwizStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Saturday, 22 October 2011 | 03:10 | 0 Atasinchi

Hey hoyy budak blogger :r: Aduhhhhh, lupe pulok beri salam :face17: Assalamualaikum bebudak blogger and semua nya laa yang bace blog ni :face75: I'm back :116: Hihihi. Sorry laa lama tak update. Actually, kite tak tahu nak update pasal apa :face68: Yela yela, memasing busy dengan final exam kan kan :face48: Bukan awok awok jeeeeee, kite pun exam jugakk laaa :face71: Hihihi, okay now straight to the point. Title post kite hari ni "Lalalalala" :face49: Tak tahu nak letak title apa. Senang, title benda alahh tu :face76:Okay, sekarang dah cuti seminggu. Cuti apa :s: Cuti Happy depavalli :77: Betul tak kite eja :s: Betul kan betul kan :q: Hihihi, layankan jelaaaaaaa :face48: Disini bahawasanya saya Nur Syafiqah Huda Bt Redzuan dari kelas 4 SK 1 #berianyaaaaa :face42: Kite nak ucapkan 'Selamat Hari Deepavali' :face1: Makan muruku banyak banyak tauuuuu, Biar gemuk sikit :face8: Hihi. Okay laaa, dah maghrib niii :face67: S*****n banyak time ni :face66: Kite blaah dulu. Okay byeee awakkk semuaaaaaaa :face51:

My anje : 22.Oktober.2011 :133: Pepagi lagi kite date dengan awak kan sayang :s: Hihihi. Happy sesangat sayang :face9: Thanks for today. Iloveyou anjee tinggi :81:
PAST FUTURE


_______________________________________
◕ Disclaimer ◕


Holla ! You've dropped in my space. Be nice here and copycats not allowed. Thank you :)

_______________________________________
◕ Shout Here ◕


_______________________________________
◕Someone◕


_______________________________________
◕ Big Claps ◕

Basecode : Ana Min- Ji
Template : Sya Syahirah
Header : OneWifey
Tutorial : OneWifey
BestView : Google