Sweet Potato
AboutFawwizStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Wednesday, 15 February 2012 | 01:14 | 0 Atasinchi
Hi there :') K dah lama aku tak update blog. Biasa lahhh. Busy. Lalalala, okay untuk tahun ni aku takkan update blog lagi. Aku akan lebihkan dengan pelajaran aku. SPM kot tahun ni -.-' Serius aku takut. Tak tahu kenapa? Ergh, maybe aku takut dapat result macam aku form 3 kot? Okay aku taknak ingat benda alah tu lagi. Knyesal aku tak belajar rajin rajin dulu. Tapi takpe lah. Aku redha. Maybe ada hikmah disebalik aku dapat result macam tu ;') Tahun ni aku nak kuat kan daya ingatan aku. Aku memang pelupa. Teruk kot -''- Ergh, tahun ni musuh aku tetap sama. Iddin dengan Haziq :') Sorry dear, aku terpaksa membenci kau dah benci kau tahap gaban. Then aku takkan maafkan kau sampai bila bila. Permainkan perasaan aku ehh. Amek kau dosa ;'D Lalaalalalala, migrain datang. Lalalala kbye :'D
PAST FUTURE


_______________________________________
◕ Disclaimer ◕


Holla ! You've dropped in my space. Be nice here and copycats not allowed. Thank you :)

_______________________________________
◕ Shout Here ◕


_______________________________________
◕Someone◕


_______________________________________
◕ Big Claps ◕

Basecode : Ana Min- Ji
Template : Sya Syahirah
Header : OneWifey
Tutorial : OneWifey
BestView : Google