Sweet Potato
AboutFawwizStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Friday, 18 November 2011 | 17:09 | 0 Atasinchi
Assalamualaikum and say hi to all who would read my blog :') Korang sihat? Sorry hari ini kite tak sihat. Semalam asyik 'hacuumm -..-' Tandanya nak demam lewteww :o Hurmm, hari ni kite nak update pasal someone :') Someone i love. Guess what? Hurmm, korang paham paham jelaaaa siapa yang kite sayang sekarang :'( Okay, act kite sekarang tengah sedih sebab dia..... Entah laa nak cakap macam mana ? Yang penting kite terasa hati apa yang dia buat dekat kite semalam :'( Kite hanya menangis dan menangis. Maybe kite terlalu sensitif dengan cara percakapan dia. Bagi dia macam biasa. Hurmmm :'( Ni adalah luahan hati kite untuk awak :') Hope awak sudi membaca -,- Opss, lupaa. Agak panjang post ni :( SORRY ni luahan kite.
Okay, sebelum kite bebel banyak banyak. Kite nak cakap dekat awak yang kite sayangkan awak lebih dari segala galanya yang saya ada sekarang :') Awak laa orang yang selalu paham perasaan kite. Hurmm, semalam kenapa kite call awak, awak macam tak suka je? Awak lain sangat semalam. Iyelaaa, awak tengah lepak dengan kawan kawan awak. Tapi selalunya kalau awak tengah lepak pun awak angkat call kite dengan cara manja awak tu :') Hihihihi, atototo comelnya <3 Err, awak tak tahu betapa berianya kite ni nak call awak. Sanggup cari duit kat begduit umi abah #tapikitetakcuritau! Jangan fikir lain :') Duit syiling pun kite amek tau sayang. Kelakar kan? :'D Hihihihi, lepastu terus pergi topup naik basikal je. Bukan naik motor pun. Bile dah dapat topup, dengan sukanya kite call awak. Angkat tapi awak tak cakap. Kite tahu phone awak shot sikit. Hhihih. Lepas tu, call dan call tak dapat jugak. Kite pun terpikir maybe dia busy. Its okay la ;') Hurmm, ada sorang kawan awak tetibe sent call me back. Kite pun call laa takut daim suruh call. Sekali, membe awak yang angkat then kite cakap laa daim mana? Membe awak cakap awak pergi kedai beli barang. Kite pun cakaplaa 'takpelaa,nanti laa kalau daim balik kite call balik ehh :') Lepastu offcall dengan membe awak tu, kite turun makan then basuh pinggan. Time kite tengah makan tu. Kite cuma terpikirkan awak yang awak tengah tunggu call kite :'D Betapa cepatnya kite makan semua dan basuh pinggan untuk call awak sayang :') Then kite pun pergi bilik nak call awak ni. HAPPYNYA ! Hahaha, membe awak yang angkat boleh pulak ngaku tu awak. Tapi kite tak caya pun. Kite kenal laa suara anje sayang kite macam mana :') Lepas tu, awak pulak yang cakap. Tanya laa macam macam. Tetiba kite senyap awak pun senyap jugak laa. Lepas tu awak cakap " Kau nak cakap ape lagi?! Kite terkejut awak cakap macam tu :'( Cara awak tu macam kasar dan tak suka kite call awak. Mata pun terus berair then kite cakap "Sorry takde pape lagi. Okay bye -,- " Kite off phone then keluar duduk depan rumah menangis. Kite call someone nak luahkan perasaan. Sambil menangis call budak tu. Sedihnya awak. Kite ni berianyaa nak call awak sanggup cepatkan kerja boleh pulak awak buat macam ni. Kenape macam ni awak :'( Awak lain sangat masa tu. Awak tahu tak kite rindu awak. Lepastu awak bole buat saya macam ni :'( Sanggup kan awak --' Awak kan tahu kite ni sensitf kalau orang yang kite sayang cakap kite macam tu :'( Bukan nya awak tak tahu pun perangai kite macam mana. Kite dengan awak dah bersama 5 bulan tau. Bukan 5 jam :'( Sorry laa kalau awak terasa apa yang saya cakap ni. Kite bukan nya menyesal dapat awak. Seriously, tak pernah terlintas pun saya menyesal bersama awak. TAK PERNAH SAYANG :'( Awak jangan laa fikir macam macam tu ehh. Tapi sekarang kite dah okay dah. Sikit jelaaa. Cuma mata je bengkak sikit. Iyelaa semalam nangis sampai tertidur :'( Agak susah kot nak bukan mata besar besar :') Awak, awak jangan risau dekat kite ehh. Kite risau dekat awak takpe yang penting kite taknak awak risau dekat kite susah nanti kang -.- Hurmm, awak kite sayang sangat dekat awak. Walaupun hati kite ni selalu sangat perit dah sedih tapi hati kite tetap teguh untuk sayang dekat awak. Sayang kite dekat awak tak pernah pudar sedikit pun sayang. Awak tahukan kite sayang awak? Kite pun tahu awak sayang kite #hopeperasaanakunibetul :'( Kite terima awak apadanya sayang. Kite tahu perangai awak ni agak kasar sikit. Kite pun dah lali dengan awak dah. Kadang kadang sedih jugak. Tapi kite sorokkan kesedihan kite tu kat dalam lubuk hati kite then kunci supaya awak tak tahu yang kite sedih :') Kite sanggup buat apa sahaja demi awak sebab kite taknak awak tinggalkan kite sebagaimana semua lelaki tinggalkan kite :( Kite dah tak sanggup nak terima kesedihan lagi yang pernah terjadi dekat kite dulu. Kite harap awak faham perasaan kite :'( Jangan tinggalkan kite ehh. I believe i can love you until my last breathe insyaallah :'( Thanks being mine sayang :')
Iloveyou imissyou ineedyou one two three until the last number in the world :')
PAST FUTURE


_______________________________________
◕ Disclaimer ◕


Holla ! You've dropped in my space. Be nice here and copycats not allowed. Thank you :)

_______________________________________
◕ Shout Here ◕


_______________________________________
◕Someone◕


_______________________________________
◕ Big Claps ◕

Basecode : Ana Min- Ji
Template : Sya Syahirah
Header : OneWifey
Tutorial : OneWifey
BestView : Google